۲۰۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان برداشت شد

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰۰ تن چای ترش از سطح ۸۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
اردشیر شهرکی با بیان اینکه شهرستان‌های دلگان، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار، بمپور، مهرستان و فنوج عمده مناطق کشت چای در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند، اظهارداشت: بیش‌از ۹۰ درصد چای ترش استان در شهرستان دلگان تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه از هر هکتار مزارع چای ترش سیستان و بلوچستان ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود در مجموع ۷۰۰ تن چای ترش در این استان برداشت شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان پایان برداشت چای ترش را آذرماه عنوان کرد و گفت: این استان رتبه نخست تولید چای ترش را در کشور به خود اختصاص داده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content