ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن ارتقا می یابد

ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن ارتقا می یابد
مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت : از ابتدای امسال تا کنون در ۲۲ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۵۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که قریب به ۹۱۵ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود
مهدی شهرکی افزود: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۶۳۰۰ تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث میباشد.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را ۴۰ درصد اعلام و اظهارداشت با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحد ها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تن ارتقاء خواهد یافت.
گفتنی است شهرستان زاهدان دارای ۳۲ واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه ، ۵۰۹۰ تن گوشت مرغ را دارا هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content