ظرفیت تولید صنایع کشاورزی و غذایی زاهدان به بیش از ۱۵۵ هزار تن رسید

ظرفیت تولید صنایع کشاورزی و غذایی زاهدان به بیش از ۱۵۵ هزار تن رسید
مدیر جهادکشاورزی زاهدان اظهار داشت با هدف تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی، دردولت سیزدهم با سرمایه‌گذاری ۱۲۱ میلیارد ریال، ۳ واحد جدید صنایع تبدیلی و غذایی در زمینه بسته بندی انواع چاشنی،صیفی جات وچیپس میوه و سردخانه در زاهدان به بهره‌ برداری رسید
وی افزود در حال حاضر ۲۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی کشاورزی در سطح شهرستان زاهدان مشغول فعالیت میباشد
حسین کیخا صنایع کشاورزی شهرستان زاهدان را ۱۲واحدصنایع وابسته به دام و طیور شامل کشتارگاه، تولید فرآورده های لبنی، بسته بندی گوشت، کارخانجات تولید خوراک دام و طیور و ۱۳ واحدصنایع زراعی وباغی شامل درجه بندی و بسته بندی سبزیجات و کنسرو وادویه جات و سردخانه برشمرد
کیخا تصریح کردبا به بهره‌ برداری رسیدن سه واحد جدید ،ظرفیت کل صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان به بیش از ۱۵۵ هزار و ۸۰۰ تن در سال رسیده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content