تکمیل زنجیره ارزش برای ارتقای ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان ضروری است

ساماندهی تأمین و عرضه مرغ زنده در راستای صیانت از حقوق عامه مردم در نشست ظهر امروز قرارگاه امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید مرغداری های استان می‌تواند ٣٠ درصد نیاز مردم را تامین می‌کند و ٧٠ درصد بصورت مرغ کشتار روز و مرغ و منجمد از سایر استان‌ها خصوصا خراسان جنوبی تأمین می‌شود
محمد علی نیکبخت افزود ایجاد ۴٣٠ مرغداری جدید برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ در برنامه سازمان است و پیش بینی می‌شود با روند ساخت و ساز واحدهای مرغداری جدید و با همکاری دستگاه های ذیربط در دو سال آینده بخش عمده این واحدها راه اندازی شود.
وی تصریح کرد در اولویت کاری سازمان برای افزایش تولید گوشت مرغ در استان، علاوه بر ایجاد مرغداری های جدید، فعال سازی واحد های غیر فعال، توسعه ظرفیت تولید گوشت مرغ در واحدهای فعال و موفق، توسعه کشتارگاه ها، کارخانجات تولید خوراک طیور و تأمین بموقع نهاده هاست
محمد علی نیکبخت اظهار داشت طی ماه گذشته بیش از ٢ میلیون و ١۴۵ هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده که در تاریخ تولید گوشت مرغ استان کم سابقه است و بزودی ۴ هزار و ٧٠٠ تن گوشت مرغ از این میزان جوجه ریزی استحصال و به بازار سیستان و بلوچستان عرضه می‌شود
نیکبخت با اشاره به عرضه مرغ زنده در استان تاکید کرد بمنظور رعایت بهداشت عمومی و رعایت حقوق شهروندی نظارت کامل بر واردات و کشتار مرغ زنده مستمرا انجام و بتدریج با توسعه کشتارگاه های صنعتی، بطور کامل گوشت مرغ کشتار روز جایگزین عرضه مرغ زنده می‌شود
گفتنی است در این نشست ، مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری، تعزیرات حکومتی، معاون بازرسی صمت، دادیار دادسرای عمومی وانقلاب مرکز استان، اطلاعات و سپاه پاسداران، ، مدیر عامل اتحادیه مرغداران استان، دامپزشکی و معاونین و مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی استان حضور داشتند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content