بیش از ۴١٠ تن گوشت مرغ در شهرستان فنوج تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی فنوج گفت: از ابتدای امسال تاکنون در ٣ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی شهرستان فنوج ٢۴٠ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شد که از این میزان جوجه ریزی ۴١٠ تن گوشت مرغ تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

عیسی قاضی افزود: با توجه به ظرفیت واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ، سالیانه حدود ٧٠٠ تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری فنوج تولید میشود.
وی از ساخت ٣ واحد جدید صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ۶٠ هزار قطعه جوجه در هر دوره خبر داد و اظهارکرد: برای راه‌اندازی این واحدها ١۵٠ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام می‌شود
قاضی با اشاره به صدور مجوز موافقت اصولی برای ایجاد ١٢ واحد مرغداری جدید تاکید کرد با توجه به جمعیت شهرستان تا رسیدن به مرز خودکفایی همچنان نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری می‌باشیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content