بیشترین چای ترش کشور درشهرستان دلگان استان سیستان و بلوچستان تولید میشود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دلگان گفت : این شهرستان با ٧٠٠ هکتار سطح زیر کشت چای ترش، قطب تولید این محصول در کشور است.
شهناز رفعت پور ، میانگین برداشت چای ترش از هر هکتار را ٨٠٠ کیلوگرم اعلام کرد.
رفعت پور افزود: پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت ، ۵۶٠ تن چای ترش در این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
مدیر جهاد کشاورزی دلگان گفت: کاشت ، داشت و برداشت چای ترش در دلگان برای حدود ٢ هزار نفر ایجاد اشتغال کرده است
گفتنی است شهرستان دلگان با وسعت کشت مزارع چای ترش و میزان تولید این محصول نیازمند راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی این محصول میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content