برداشت محصول صیفی‌ در سیستان و بلوچستان آغاز شد

برداشت محصول صیفی‌ در سیستان و بلوچستان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت محصول صیفی شامل بادمجان و فلفل به منظور تامین بازار داخلی و صادرات به خارج کشور از سطح یک‌هزار و ۸۵۰ هکتار از مزارع این استان آغاز شد.
امان اله طوقی اظهارداشت: یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار از سطح مزارع سیستان و بلوچستان را بادمجان و ۶۵۰ هکتار آن را انواع فلفل دلمه تشکیل می‌دهد که نخستین برداشت این محصولات صیفی از شهرستان فنوج آغاز شده است.
وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا فروردین پایان برداشت این نوع از محصولات ۳۵ هزار تن بادمجان و ۱۰ هزار تن فلفل در استان سیستان و بلوچستان برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال‌های اخیر به دلیل مرغوبیت تولید شاهد صادرات بادمجان به کشورهای دیگر از این استان هستیم.
وی تاکید کرد: در فصل‌های پاییز و زمستان که تمام مناطق کشور را سرما و یخبندان فراگرفته است کشاورزان بخش پیشین در حال برداشت محصول بادمجان و فلفل از سطح مزارع هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content