مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت : از اوایل مردادماه کار انتقال نشائ محصولات سبزی وصیفی خارج از فصل به زمین های اصلی شهرستان آغاز و در نیمه اول شهریور ماه به اتمام رسید
عیسی قاضی افزود نیمی از نشائ محصولات سبزی و صیفی مورد نیاز فنوج توسط کشاورزان منطقه تولید و در اختيار بهره برداران قرار میگیرد و بخشی نیز از سایر استانها تأمین میشود
وی سطح زیر کشت انواع صیفیجات در شهرستان فنوج را ٣۵٠ هکتار اعلام کرد و اظهار داشت ٢۵٠ هکتار فقط به محصول گوجهفرنگی اختصاص دارد
قاضی کدو، بادمجان، فلفل و پیاز را از دیگر محصولات رایج شهرستان برشمرد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آغاز برداشت این محصولات را از اوایل آبانماه ذکر و پیش بینی نمود امسال ١۴ هزار تن صیفیجات از اراضی زراعی کشاورزان فنوج به بازار عرضه شود
![](https://sbaj.ir/wp-content/uploads/2024/07/photo12696229831-1-300x218.jpg)
رکورد جوجه ریزی در مرغداری های سیستان وبلوچستان به مرز ۸ میلیون قطعه رسید
رکورد جوجه ریزی در مرغداری های سیستان وبلوچستان به مرز ۸ میلیون قطعه رسید رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان