انتقال بیش از ۴ میلیون نشائ انواع صیفی‌جات به زمین های اصلی شهرستان فنوج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت : از اوایل مردادماه کار انتقال نشائ محصولات سبزی وصیفی خارج از فصل به زمین های اصلی شهرستان آغاز و در نیمه اول شهریور ماه به اتمام رسید
عیسی قاضی افزود نیمی از نشائ محصولات سبزی و صیفی مورد نیاز فنوج توسط کشاورزان منطقه تولید و در اختيار بهره برداران قرار میگیرد و بخشی نیز از سایر استان‌ها تأمین می‌شود
وی سطح زیر کشت انواع صیفی‌جات در شهرستان فنوج را ٣۵٠ هکتار اعلام کرد و اظهار داشت ٢۵٠ هکتار فقط به محصول گوجه‌فرنگی اختصاص دارد
قاضی کدو، بادمجان، فلفل و پیاز را از دیگر محصولات رایج شهرستان برشمرد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آغاز برداشت این محصولات را از اوایل آبانماه ذکر و پیش بینی نمود امسال ١۴ هزار تن صیفی‌جات از اراضی زراعی کشاورزان فنوج به بازار عرضه شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content