اجرای ۱۲ کارگاه جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردمی در سیستان وبلوچستان

اجرای ۱۲ کارگاه جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردمی در سیستان وبلوچستان

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان از اجرای ۱۲ کارگاه جهاد میدانی محققان با مشارکت مردم از نیمه دوم فروردین تا کنون در سطح استان خبر داد و گفت سیستان و بلوچستان به عنوان اولین استان پیشگام در عملیاتی شدن این طرح در سطح کشور شناخته شده است .
بهزاد شهرکی بزرگترین مزیت این کارگاه ها را حضور میدانی محققان و نیز طرح مسئله توسط بهره‌برداران ، محققان و کارشناسان پهنه و بیان دیدگاه ها، نظرات و توصیه های علمی و فنی و راهکارهای حل مسئله دانست.
وی خاطر نشان کرد از عمده مسائل مطروحه در این کارگاه ها می توان به مدیریت منابع آب در کشت صیفی‌جات، معرفی ارقام جو و گندم متحمل به تنش‌های خشکی و شوری، معرفی چغندر علوفه ای متحمل به شوری آب وخاک و استفاده از آب‌های نامتعارف، نحوه مبارزه با بیماریها و آفات گندم ، معرفی ارقام گلرنگ با عملکرد بالا و نیاز آبی کم، نحوه ردیابی و کنترل آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما، تغذیه و مبارزه با آفات و بیماریهای درختان انبه اشاره نمود .
گفتنی‌است طرح جهاد میدانی محققان در عرصه به صورت فصلی و در هر فصل با ۳۰ تا ۶۰ اولویت‌ محصولی و موضوعی با هدف حل مسئله و انتقال دانش وتجربیات فنی محققان و کارشناسان با مشارکت مردم و تا پایان فصل زراعی پیگیری و دنبال خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content