۱۲۰۰ تن میوه گرمسیری چیکو در سیستان و بلوچستان برداشت شد

۱۲۰۰ تن میوه گرمسیری چیکو در سیستان و بلوچستان برداشت شد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: امسال بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ تن میوه گرمسیری چیکو از سطح ۱۵۰ هکتار از باغ‌های بارور این استان برداشت و روانه بازار مصرف شد.
اردشیر شهرکی اظهارداشت: چیکو به عنوان میوه گرمسیری در سطح ۲۳۱ هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان کشت می‌شود.
وی ادامه داد: این محصول گرمسیری عمدتا در شهرستان‌های چابهار، سرباز، کنارک و قصرقند کشت می‌شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: چیکو میوه‌ای گرمسیری با خاصیت درمانی برخی بیماری‌ها و ترمیم دندان، منبع تامین موادمغذی برای مصرف کننده و کسب درآمد بسیارخوب برای کشاورزان است.
وی بیان کرد: میوه چیکو؛ به شکل گرد تا بیضی به قطر ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و طول ۱۲ سانتیمتر و وزن نرمال میوه ها بین ۱۰۰ تا ۴۰۰ گرم است (برخی از ارقام به یک کیلوگرم نیز می رسد.)

شهرکی افزود: میوه این درخت دارای پوست نازک و صاف به رنگ قهوه ای روشن، گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوه ای روشن با شیرابه فراوان و سفت است اما میوه رسیده فاقد شیرابه است و گوشت آن به رنگ قرمز، خیلی شیرین و آبدار است و طعم اسیدی کمی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content