تولید ۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در سیب و سوران

تولید ۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در سیب و سوران
مدیر جهادکشاورزی سيب و سوران اظهار داشت از ابتدای امسال با جوجه ریزی ۷۸۰ هزار قطعه ای در واحدهای مرغداری ،۱۴۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان تولید و ضمن تأمین گوشت موردنیاز مردم شهرستان ،بخشی نیز به مرکز استان و شهرستان های مجاور ارسال شده است.
محمد حنیف سپاهی افزود ۳۰ واحد مرغداری جدید با ظرفیت جوجه ریزی ۶۰۰ هزار قطعه در هر دوره با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد در حال ساخت میباشد.
وی تصریح کرد همچنین با سرمایه‌گذاری بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال ،۱۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی تا شهریور امسال به بهره می‌رسد و ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان به ۵۲۵۰تن در سال ارتقا خواهد یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

Skip to content